JESTEŚ TAKI, JAK JA.:
Dodaj filtr

Nowość! DuPont™ Tyvek® 500 Xpert

Od 18 lat kombinezony Tyvek® 500 pomagają skutecznie dbać o bezpieczeństwo ludzi i procesów. Teraz firma DuPont przedstawia kombinezon drugiej generacji — Tyvek® 500 Xpert, który zapewnia najwyższy poziom ochrony i wygodę podczas pracy w środowiskach o zagrożeniach typu 5/6.

Nowość! DuPont™ Tyvek® 500 Xpert

Akcesoria Tychem® dla rolnictwa

Akcesoria z rodzin DuPont™ Tychem® 2000 C i Tychem® 6000 F posiadają teraz certyfikat częściowej odzieży przeciwchemicznej kategorii III typu PB [3].

DuPont Safety & Construction inwestuje ponad 400 milionów dolarów, by zwiększyć moce produkcyjne fabryki materiału Tyvek®

DuPont Safety & Construction, jednostka biznesowa DowDuPont Specialty Products, ogłosiła dzisiaj, że planuje zainwestować ponad 400 milionów dolarów w zwiększenie zdolności produkcyjnych materiału Tyvek® w swojej fabryce w Luksemburgu. Planowane zwiększenie produkcji, które wiąże się z rozbudową zakładu o nowy budynek i trzecią linię operacyjną, ma rozpocząć się w 2021 roku.

Pion rolniczy DowDupont™ stanie się samodzielną firmą i przyjmie nazwę Corteva Agriscience™

DowDuPont™, ogłosił nazwę swego pionu rolniczego, który zgodnie z planem do 1 czerwca 2019 roku wyodrębni się jako samodzielna firma. Nazwa nowej firmy - Corteva Agriscience™ - składa się z kombinacji słów oznaczających „serce” oraz „naturę”..

DuPont™ Nomex® Partner Program Highlights Innovation na A+A

W ramach programu partnerskiego Nomex® firma DuPont zaprosiła producentów do wzięcia udziału w przedsięwzięciu DuPont™ Nomex® Partner Garment Innovation Highlights, dając im niezwykłą szansę zaprezentowania swoich najnowszych innowacji na stoisku DuPont podczas A+A.

Decyzja ministra Francji w sprawie rynku odzieży przeciwchemicznej

Odzież przeciwchemiczna DuPont spełnia rygorystyczne wymogi Francuskiej Agencji ds. BHP.

No results founds